Tuesday, November 16, 2010

Lisa Surihani & Kimberly Ryder. Sama Tak Serupa?

Rileks...rileks...blog ni bukan bertukar jadi blog gosip ok. Haha. Aku just nak mintak pandangan korang kot2 mata korang pon nampak apa yang aku nampak. Hah, apakah? Awek ni ada iras2 Lisa Surihani tak?




 

Memang gojes habis laa awek ni.

Namanya Kimberly Ryder. Pelakon dan model dari Indonesia. Dia ni ada berlakon sebagai Eva dalam sinetron Indonesia "Cahaya" kat astro Prima, dan terbaru sinetron "Kahwin Masal" sebagai Riby kat astro Ria.

Sekali pandang macam aktres Malaysia kita Lisa Surihani. Dua kali pandang tak sama langsung. Tiga kali pandang, ada la rupa Lisa Surihani. Pendek cerita, persis laa.. aiyaa.. Tapi dia memang cantik kan? Icon make-up LT Pro jenama kosmetik dari Indonesia la katakan. Kimberly Ryder beragama Islam baru berusia 18 tahun (2011) dan berdarah kacukan Indonesian + British. Patut la cantik.
-
-
-
-
-
Yang ini our Lisa Surihani



Ada persamaan tak rupa dorang? Sikit2 je la kan? Yang penting dua2 hot.

credit:



26 comments:

Dee Zahari said...

eh, gambar first kimberly tu saya ingat lisa surihani.

memang muka dorang sama!

ana said...

ada la iras...tapi mulut lisa luas sikit, yg artis indon tu comey sket...tu je kot yg bezakan diaorg

miey said...

Hmm..Dua-dua tak sama & kurang hot dan kureng cantik...kurus sgt..xde isi x besh..

ezany said...

aah.. ade gak la iras.. hr tu baru jer ckp kat adik pempuan masa tgh tgk cite cahaya..

en_me said...

chantekknyerr.. ehehe

MrDzy Nakal said...

dulu masa kat kids@ntv7 saya selalu kutuk.. XD

Amni said...

yang penting dua-dua serius gojes! fuhhh

JelinaJoli said...

gamba ke-3 mcm datin plagiat. gamba ke 4 mcm julian ebans.

en_me said...

thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg itteww..

ituari me ada citer sikit pasal kamera dslr canon nih:

http://memanglumayan6.wordpress.com/?s=canon

Heidi Shafiq said...

jodoh aku..

ahmad jo said...

adala sikit2.. hehe

hamzah ian said...

pergh.. hampir same muka diaorang

Afiq Din said...

lisa lgi cun :)

Afiq Din said...

tinggal jejek sini...
shoutmix under maintenance :)

sekamar rindu said...

salam...


ya..memang ada sikit persamaan...

FareeZan said...

dua2 cun woooooooooo

Syida Shukor said...

aah lah you ada sikit . kimberly tu cantik . lisa pula manis (:

ZACK ENTRY said...

vote lisa..=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dua2 tu sgt c0meyyyy

░♥si lampu neon♥░ said...

SAME KE WEH? ADOII LAA SUSAH NYE

Jejaka Terhangat said...

Jejaka Terhangat: "Saya Tak Support Artis Hiburan, Anda Bila Lagi??"

Lepat said...

dua2 cantik dan berharap agar depa dapat memelihara sikap baik dan berbudi bahasa.

Anonymous said...

laaaa tadi cik epal buat entri ni jugak haahaha cik epal tiru entri ni pe..

Anonymous said...

but cik epal create a title of that story so bad!

hakimie_razlan said...

kim pernah masuk sini kan tengok, she appreciate ;)

APAN said...

mmg ada iras2 gak...tpi lisa mesia lagi bes...huhu...